Magyar foci sport

Ralizni kezdtek, szétbarmolták a focipályát

Rendőrségi ügy lesz a kőszegi rongálásból.

Péntek este ismeretlen tettesek kocsival hajtottak a kőszegi Lóránt Gyula Sporttelepre, ahol kárt okoztak a „ralizással”. Ahogy arról az ugytudjuk.hu beszámolt, a nyomokból jól látszik, hogy a kocsi nem csak egyszer hajtott végig a gyepen, ha úgy tetszik, „alapos” munkát végzett.

Mint írják, pénteken jelentős csapadék érkezett Vas megyébe, Kőszeg is bőven kapott az esőből. Emiatt aztán a pálya is felázott, a kocsi így mély nyomokat hagyott a fűben.

A pálya a megye I-ben szereplő Kőszegi FC otthona, szombaton gyerektornát rendeztek volna, a széttúrt gyep miatt azonban reggel új pályákat kellett kijelölni.

Neudl Gábor, a Kőszegi FC elnöke az Úgytujduknak azt mondta, ha jelentős anyagi káruk nem is keletkezett, akkor is elszomorító, hogy valaki széttúrta a sokaknak a mozgás örömét nyújtó pályát. Bár a telepen nincsen, az egyik szomszédos házon van kamera, most abban reménykednek, hogy az rögzítette az autót és annak rendszámát, amely alapján elkaphatnák az elkövetőt. A sportegyesület rendőrségi feljelentést tett.

Keresik az elkövetőt, aki autóval hajtott a kőszegi pályára fotó: facebook/koszegi.foci

Nyitókép: facebook/koszegi.foci

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!