Magyar foci sport

Eltört az orra, megműtötték a Fradi légiósát

Igor Haratin a jövőben védőmaszkban játszik majd.

A Bors beszámolója szerint a Mol Vidi elleni Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágója után kórházba szállították, és azonnal megműtötték a Ferencváros ukrán légiósát, Igor Haratint. A 24 éves játékos a null-kettes vereséggel és kieséssel záródó mérkőzés második félidejében fejelt össze saját társával, Davide Lanzafaméval.

Szalai Ádám: Mindig lesz olyan, akinek nem vagyok szimpatikus
Szalai Ádám, aki emlékezetes és a magyar futballban szokatlan módon – megjegyezzük végre – őszinte volt a szlovákiai, 2-0-as vereséggel végződő Eb-

A Bors információi alapján a megműtött játékosnak néhány napig még a kórházban kellett maradnia, de védőmaszkban akár már a hétvégi, Paks elleni meccsen pályára léphet.

címlapfotó: molvidi.hu

Magyar Kupa, negyeddöntő, visszavágó

Mol Vidi FC–Ferencváros 2–0 (0–0)

Gólszerző: Nikolov (58.), Milanov (83.)

Kiállítva: Dibusz (8.)

Továbbjutott: a Vidi 4–1-es összesítéssel.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!