Magyar foci sport

Leváltották a kieső helyen álló NB II-es csapat edzőjét

Tóth András helyére Király József került Mosonmagyaróváron.

Közös megegyezéssel távozik Mosonmagyaróvárról Tóth András, az NB II-ben szereplő Credobus-Mosonmagyaróvár vezetőedzője. A távozó trénert Király József váltja, aki legutóbb a szintén NB II-es ETO szakvezetője volt, és korábban eredményesen szerepelt az óvári együttessel – írja a Kisalföld.

Bár a divatos közös megegyezés kifejezés ebben a hírben is szerepel, egyértelmű, hogy ezt a klub kezdeményezte.

Tóth azt nyilatkozta: „nyilván nem vagyok boldog, de abszolút korrekt volt a búcsú és a kapcsolatom is az elnökkel, aki azzal indokolta a döntést, hogy új impulzus kell a csapatnak.”

Tóth András tavaly novemberben érkezett Mosonmagyaróvárra, de a sikeres kezdetek után idén megtorpant az együttes, amely jelenleg kieső helyen áll az NB II-ben.

Címlapkép: Tóth András távozott. Fotó: Kisalföld

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!