Magyar foci

Könnyfacsaró sorokkal búcsúzik nagypapájától Gulácsi Péter

Szörnyű tragédia érte a magyar válogatott kapusát.

Kedd este még drámai továbbjutásnak örülhetett a Német Kupában az RB Leipzig magyar válogatott kapusa, Gulácsi Péter, aki azonban nem sokkal később szörnyű hírről számolt be a saját Instagram-oldalán. A 28 éves hálóőr elhunyt nagypapáját gyászolja, és könnyfacsaró sorokkal búcsúzik tőle.

Varázslatos: Messi újabb elképesztő rekordot döntött
Nincsenek szavak a Barca zsenijére.

Kedves Papa! Ha ugyan már odafentről, de most is ugyanúgy szurkoltál mint mindig! Köszönök Neked mindent! Sosem fogom elfelejteni az átfocizott délutánokat, a számtalan Loki meccset, az U19-es EB-t, az első felnőtt bajnoki címemet, az első válogatott meccsemet, mindig ott voltál, amikor csak tehetted. Nagyon fog hiányozni a jó kedélyed, a viccelődéseid, sajnálom, hogy nem találkozhatsz a kisfiunkkal, de ígérem, rengeteget mesélünk majd neki Rólad és közös élményeinkről. Tudom, hogy ezentúl is ugyanúgy vigyázol Mamára és ránk és büszkén nézed az unokádat! Nagyon szeretünk!

– írta Gulácsi a papájáról megosztott fotó mellett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kedves Papa! Ha ugyan már odafentről, de most is ugyanúgy szurkoltál mint mindig! Köszönök Neked mindent! Sosem fogom elfelejteni az átfocizott délutánokat, a számtalan Loki meccset, az U19-es EB-t, az első felnőtt bajnoki címemet, az első válogatott meccsemet, mindig ott voltál, amikor csak tehetted. Nagyon fog hiányozni a jó kedélyed, a viccelődéseid, sajnálom, hogy nem találkozhatsz a kisfiunkkal, de ígérem, rengeteget mesélünk majd neki Rólad és közös élményeinkről. Tudom, hogy ezentúl is ugyanúgy vigyázol Mamára és ránk és büszkén nézed az unokádat! Nagyon szeretünk!❤️❤️❤️

Péter Gulácsi (@gulacsi32) által megosztott bejegyzés, Ápr 2., 2019, időpont: 5:25 (PDT időzóna szerint)

Olvasói sztorik