Magyar foci sport

A DVSC az első elődöntős a Magyar Kupában

A debreceniek kettős győzelemmel ejtették ki a Mezőkövesdet.

Egy-nullás debreceni odavágó után a Mezőkövesd hazai pályán fogadta a DVSC-t a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján. Az első félidő végén a borsodiak szerezték meg a vezetést és egyenlítették ki a párharcot.

A második félidő elején egalizált a Debrecen, így a hazaiaknak még kettőt kellett volna lőniük. A folytatásban ráadásul emberhátrányba került a Mezőkövesd, amellyel még nehezebb helyzetbe került. A DVSC a hajrában Takács Tamás duplájával megnyerte a mérkőzést, így kettős győzelemmel jutott tovább elsőként az elődöntőbe.

Magyar Kupa, negyeddöntő, visszavágó

Mezőkövesd Zsóry FC – DVSC 1-2 (1-0)
Gólszerzők: Drazics (45.), illetve Takács (61., 87.)
Továbbjutott: DVSC 3-1-es összesítéssel

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!