Magyar foci sport

Vadócz gólt lőtt, csapata gálázott a kupában

Novothny Soma együttese ikszelt Dél-Koreában, Hidiék kikaptak.

A Rangadó.hu rendszeresen jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

A két hete Újpestről a dél-koreai Puszan IPark FC-hez kerülő Novothny Soma most mutatkozott be az ázsiai ország másodosztályú bajnokságában. Csapata 3-3-as döntetlent játszott a Puteon 1995  ellen, Novothny végig a pályán volt.

Hongkongban a magyar válogatott Vadócz Krisztián együttese, a Kitchee SC 6-0-ra nyert a Lee Man Warriors elleni meccsén, így bejutott a legjobb négy közé a helyi FA-kupában. Vadócz szerezte csapata első találatát büntetőből.

Hidi Patrik is játszott, méghozzá a kazah bajnokságban, ahol csapata, az Irtis Pavlodar a Kajszar ellen kapott ki 1-0-ra. Hidi végig a pályán volt.

Fia szerint meg akarják gyilkolni Lionel Messit
Döbbenetes dolgokról vallott a Barcelona argentin sztárja.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!