Magyar foci sport

Vidi-játékosról zengett dicshimnuszt Orbán Viktor

Nagykövetnek nevezte Stopirát a Zöld-foki Köztársaságban.

Stopira 2012 nyarán érkezett a Vidibe, pontosabban a Videotonba, ahogy akkoriban hívták. Évek óta az együttes meghatározó futballistája, és a jelek szerint a magyar miniszterelnök tiszteletét is kiharcolta.

Orbán Viktor ugyanis különleges szavakkal méltatta a harmincéves védőt a Zöld-foki Köztársaságban tett látogatásakor.

A Zöld-foki szigeteknek van egy remek nagykövete Magyarországon, aki mindenki által tisztelt, fantasztikus sportoló. Egy válogatott futballista, aki kiérdemli Magyarországon mindenkinek a tiszteletét. Stopiráról van szó

– mondta Orbán.

 

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!