Magyar foci sport

Ide vezetett Marco Rossi útja a horvátverés után

Naná, hogy a kedvenc olasz éttermébe ment.

Marco Rossi többször is hangsúlyozta, hogy imádja Budapestet. Biztosak lehetünk benne, hogy a vasárnap estéje különösen jól sikerült, hiszen az általa irányított magyar válogatott világraszóló győzelmet aratott a vb-ezüstérmes Horvátország ellen (2–1).

Rossi útja a jelek szerint a kedvenc olasz éttermébe, a belvárosi Millennium da Pippóba vezetett, ahol barátként üdvözölték, ugyanis gyakran megfordult az utóbbi években.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Parlo con i monacielli Come dice il Mister !! ( MR❤️)

Pippo Giambertone (@gg265) által megosztott bejegyzés, Márc 24., 2019, időpont: 5:23 (PDT időzóna szerint)

Nyitókép: mlsz.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!