Magyar foci sport

Király Gábor üzenetet küldött Dzsudzsák Balázsnak

Köszöntötte a "százasok" klubjában.

Mint ismert, a magyar válogatott hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a világbajnoki ezüstérmes Horvátországot Európa-bajnoki selejtezőn. A találkozó után a nemzeti együttesünk tagjai a közösségi médiában is megmutatták, hogy mennyire büszkék a győzelemre és a csapatra, saját oldalaikon a szurkolóknak is megköszönték a fantasztikus támogatást. Itt mutattuk meg a posztokat!

A közösségi médiában üzent egy régi motoros is, Király Gábor. A Haladás veterán hálóőre, aki 108-szoros válogatott, Dzsudzsák Balázs jubileumáról emlékezett meg.

Kiemelt fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!