Magyar foci sport

Rossi kapitány is reagált Szalai kőkemény kifakadására

Elmaradt a szombat délelőtti edzés.

Marco Rossi, a magyar válogatott olasz szövetségi kapitánya gyorsan megkapta a „Szalai-kérdést” a második Eb-selejtező előtti sajtótájékoztatón. Mint ismert, a 31 esztendős csatár őszintén, egyszersmind meglehetősen kritikusan fogalmazott a csütörtöki, szlovákiai vereséget követően. A korábbi válogatott Hrutka János sem ment el szó nélkül Szalai Ádám kifakadása mellett.

Ami a véleményének taktikai részét illeti, megállja a helyét – magyarázta Rossi. – Szalai nem tévedett. Taktikai aspektusból az öltözőben is hasonlóan vélekedtünk. Ugyanakkor erős érzelmi töltete volt a mérkőzésnek, ez is érthető. Ádám nyilván ideges volt a vereséget követően.

Ami a folytatást illeti, Rossi amondó, „a hibák számát le kell csökkentenünk, ilyen szinten nem szabad ennyire könnyű labdákat adnunk az ellenfélnek, ez is része egy labdarúgó egyéniségének, kvalitásának.”

A kapitány eltekintett a szombat délelőtti edzéstől, úgy vélte, a pihenő ezúttal többet ér.

A nyitóképen Marco Rossi – fotó: mlsz.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!