Magyar foci

Ezzel a kezdőcsapattal húz nagyot a magyar kapitány?

Új ellenfél, új fiúk.

Ahogy arról beszámoltunk, a magyar futballválogatottat irányító Marco Rossi már szombaton bejelentette, alaposan belenyúl a kezdőcsapatba. Vagyis más összeállítású csapat fut ki vasárnap a horvátok elleni Eb-selejtezőn, mint a csütörtöki, szlovákiai találkozón.

A szövetségi kapitány nincs könnyű helyzetben, hiszen a 2–0-s zakó után kellene „életet lehelnie” a magyar válogatottba, csakhogy vasárnap 18 órától (tv: M4 Sport) a világbajnoki ezüstérmes horvát nemzeti együttes vizitál a Fradi-pályán. Az első körben a horvátok 2–1-re verték Azerbajdzsánt.

Az olasz szakvezető három-négy változtatást vetített előre, miközben bátor és agresszív játékot vár a világklasszisok (Luka Modric, Ivan Rakitic, Ivan Perisic, Mateo Kovacic, csak, hogy néhány nevet említsünk) ellen.

– Feltett szándékunk minél feljebb védekezni, de nyilván lesz olyan időszak, amikor a horvátoknak sikerül majd nyomást gyakorolniuk – vázolta a terveket Rossi, aki hozzátette, kilencven percen át „fenn kell tartani az intenzitást”.

A magyar válogatott várható kezdőcsapata (az MTI szerint)

Gulácsi – Lovrencsics G., Baráth, Orbán, Lang, Kádár – Varga R., Nagy Á., Németh, Dzsudzsák – Szalai

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik