Magyar foci sport

Óriási tévedés, hogy nem született magyar találat Szlovákiában

„Gól”, sörrel.

Lassan egy napja kesergünk azon, hogy a magyar válogatott szerzett gól nélkül szenvedett 2–0-s vereséget az Európa-bajnoki selejtező első fordulójában. Pedig ez nem igaz: láttunk magyar „találatot”, csak nem a hagyományos értelemben.

Az első szlovák gólt Albert Rusnák és Ondrej Duda ünnepelte, amikor a magyar táborból érkezett a sörös pohár, amely az előbbi futballista vállán csattant.

Valljuk be, Szalai Ádám, Dzsudzsák Balázs vagy Szoboszlai Dominik pontos célzásának jobban örültünk volna…

Íme a csatt

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!