Magyar foci sport

Tudja, mikor kezdtük utoljára győzelemmel az Eb-selejtezőt?

A fogadkozások ideje lejárt, végre ismét a tétmeccseké a főszerep, csütörtökön ugyanis elkezdődik a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozata. A magyar labdarúgó-válogatott erőltetett menetben kezdi meg a sorozatot: előbb Szlovákiában, majd vasárnap hazai pályán a világbajnoki ezüstérmes Horvátország ellen lép pályára Marco Rossi csapata.

Szlovákia jelentős közpénz nélkül mutat utat a magyar futballnak
A magyar labdarúgó-válogatott csütörtök este, 20.45-kor, Nagyszombaton, Szlovákia ellen kezdi meg a 2020-as labdarúgó Eb-selejtezők sorát. Ellenfélnéző. 

Mielőtt azonban még kifutnak gyepre Dzsudzsák Balázsék, van egy kis idő felfrissíteni a tudásunkat az alábbi kvízzel a magyarok eddigi Eb-selejtezős szereplését.

A kvízben az MTI, a Getty Images és az Europress fotóit használtuk fel. Nyitókép: Szirtesi László/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!