Magyar foci

Dzsudzsák Balázs tisztába tette a magánéletéről szóló pletykákat

Miközben a sport-, a labdarúgást szerető embereket leginkább a magyar válogatott csütörtök esti (20,45, Nagyszombat), Szlovákia elleni Eb-selejtezője, és várható kezdő tizenegye tartja lázban, Dzsudzsák Balázs a Hot Magazin címlapján tűnt fel.

Ezzel a magyar kezdővel húz nagyot Rossi kapitány?
A jó rajt kincset érhet, íme a mieink lehetséges felállása.

A válogatott csapatkapitánya arról panaszkodik a róla szóló cikkben, hogy sok mindent letett az asztalra, de az emberek többségét sajnos csak az érdekli, mikor és kivel látták, no és mennyit keres.

A jelenleg az Egyesült Arab Emírségekben élő és az al-Ittihad Kalba FC alkalmazásában álló 32 éves labdarúgó amondó, Dubajban is jól érzi magát, mert kedvesek az emberek, felismerik az utcán, mosolyognak rá,

de azért mégiscsak egy magyar fiú vagyok, olyan, akit a szíve mindig hazahúz Magyarországra. A szívem csücske viszont a Balaton lett. Az egyetlen hely, ahol igazán el tudok lazulni és egyedül lehetek. Csak ülök és nézem a Balatont.

Dzsudzsák annak ellenére, hogy nem szereti, hogy csak a pénze és a magánélete érdekli az embereket, annyi utóbbiról elárult a Hot Magazinnak:

Mindig is a magyar lányok tetszettek. Ők a világon a legszebbek, ez nem kérdés. Emiatt egészen biztos, hogy magyar lány lehet a feleségem. A híresztelésekkel ellentétben sajnos nincs barátnőm, jelenleg egyedül élek, de szeretnék már hosszan tartó párkapcsolatban élni. A rólam kerengő pletykákkal viszont már nem kívánok foglalkozni, belefáradtam az álhírek cáfolásába!

Eb 2020, E-csoport, első forduló:

Szlovákia-Magyarország
Helyszín: Nagyszombat, kezdés: 20.45
Játékvezető: Vladislav Bezborodov (orosz)

A magyar válogatott kerete:

Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig – Németország), Kovácsik Ádám (Mol Vidi FC).
Védők: Baráth Botond (Sporting KC – Egyesült Államok), Bese Barnabás (Le Havre AC – Franciaország), Kádár Tamás (Dinamo Kijev – Ukrajna), Korhut Mihály (Arisz – Görögország), Lang Ádám (CFR Cluj – Románia), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Willi Orbán (RB Leipzig – Németország), Vinícius (Mol Vidi FC).
Középpályások: Gazdag Dániel (Bp. Honvéd), Holman Dávid (Slovan Bratislava – Szlovákia), Kalmár Zsolt (DAC – Szlovákia), Kleinheisler László (NK Osijek – Horvátország), Kovács István (Mol Vidi FC), Nagy Ádám (Bologna – Olaszország), Pátkai Máté (Mol Vidi FC), Szoboszlai Dominik (Red Bull Salzburg – Ausztria).
Támadók: Balogh Norbert (APOEL – Ciprus), Dzsudzsák Balázs (Al-Ittihad Kalba – Egyesült Arab Emírségek), Holender Filip (Bp. Honvéd), Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország), Németh Krisztián (Sporting Kansas City – Egyesült Államok), Szalai Ádám (Hoffenheim – Németország), Varga Roland (Ferencváros).

További program:
Március 24., vasárnap
15.00: Wales–Szlovákia
18.00: Magyarország–Horvátország
Június 8., szombat
15.00: Horvátország–Wales
18.00: Azerbajdzsán–Magyarország
Június 11., kedd
18.00: Azerbajdzsán–Szlovákia
20.45: Magyarország–Wales
Szeptember 6., péntek
20.45: Szlovákia–Horvátország
20.45: Wales–Azerbajdzsán
Szeptember 9., hétfő 
18.00: Azerbajdzsán–Horvátország
20.45: Magyarország–Szlovákia
Október 10., csütörtök
20.45: Horvátország–Magyarország
20.45: Szlovákia–Wales
Október 13., vasárnap
18.00: Magyarország–Azerbajdzsán
20.45: Wales–Horvátország
November 16., szombat
18.00: Azerbajdzsán–Wales
20.45: Horvátország–Szlovákia
November 19., kedd
20.45: Szlovákia–Azerbajdzsán
20.45: Wales–Magyarország

Olvasói sztorik