Magyar foci sport

Ugyanarra a játékosra hajt a Fradi, a Vidi és a Puskás Akadémia

Akár a magyar válogatottnál is szóba kerülhet Fülöp Lóránd.

A Goal információ szerint magyar NB I-es csapatnál is kiköthet Fülöp Lóránd, a román Botosani labdarúgója. A lap úgy tudja, hogy a 21 éves játékos az elmúlt időszakban a Ferencváros, a Mol Vidi FC és a Puskás Akadémia érdeklődését is felkeltette.

Nem véletlen, hiszen fiatal kora ellenére 16 bajnokin 5 gólig és 2 gólpasszig jutott a jelenlegi idényben a román bajnokságban. Fülöp elsődleges posztja támadó középpályás, de otthonosan érzi magát egy kicsit feljebb tolva is.

Román állampolgár, és pénteken meghívást kapott Románia U21-es korosztályos válogatottjába a keret spanyolországi összetartására. Március 21-én a spanyolok, majd március 25-én a dánok ellen mérkőznek meg felkészülési találkozókon.

A Goal szerint ennek ellenére a magyar származású tehetség NB I-be igazolása esetén az sem kizárt, hogy Fülöp végül a magyar válogatottat választaná, amennyiben neve szóba kerülne hosszú távon a nemzeti tizeneggyel kapcsolatban.

Címlapkép: statisticsfootball.com

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!