Magyar foci sport

Így nézhet ki a válogatott Szlovákia elleni kezdőcsapata

De csak akkor, ha Marco Rossi hallgat a magyar szurkolók szavazataira.

A magyar válogatott csütörtökön Szlovákia ellen kezdi meg az Európa-bajnoki selejtezőt, de az még kérdés, hogy milyen összeállításban küldi pályára az együttest Marco Rossi szövetségi kapitány.

A találkozót 20 óra 45 perctől élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu, ahol megszavaztatták a szurkolókat, milyen tizenegyet küldenének pályára.

Legutóbb novemberben játszott Nemzetek Ligája-meccset a csapat, akkor 2-0-ra verte a finneket a Gulácsi – Baráth, Orbán, Kádár – Lovrencsics G., Kalmár, Nagy Á., Kleinheisler, Korhut – Dzsudzsák – Szalai összeállítású válogatott. Emiatt maradtunk az 1–3–5–1–1-es hadrendnél, ebbe illesztettük be az M4 Sport honlapján legtöbb szavazatot kapott labdarúgókat.

A kapuban Gulácsi Péter helye megkérdőjelezhetetlen, a védelemben pedig mindenki egészséges, így megmaradhat a Baráth Botond, Orbán Willi, Kádár Tamás hármas, annak ellenére, hogy Bese Barnabás is sok szavazatot kapott.

A középpálya szélén szintén bevethető Lovrencsics Gergő és Korhut Mihály, bennük a szurkolók is bíznak, közöttük pedig Nagy Ádám, Szoboszlai Dominik és Varga Roland szerepelne. Szoboszlaiban hisznek a szurkolók, annak ellenére, hogy újonc, míg a csapatkapitány Dzsudzsák Balázs kimaradna, ha a szavazók raknák össze a csapatot.

A támadóknál Németh Krisztián előtt Szalai Ádámnak adna bizalmat az internet népe.

A szurkolók által megálmodott kezdőcsapat: Gulácsi Péter (RB Leipzig) – Baráth Botond (Sporting KC), Orbán Willi (RB Leipzig), Kádár Tamás (Dinamo Kijev) – Lovrencsics Gergő (Ferencvárosi TC), Szoboszlai Dominik (RB Salzburg), Nagy Ádám (FC Bologna), Varga Roland (Ferencvárosi TC), Korhut Mihály (Árisz Szaloniki) – Németh Krisztián (Sporting KC) – Szalai Ádám (TSG Hoffenheim).

Címlapkép: mlsz.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!