Magyar foci

Így nézhet ki a válogatott Szlovákia elleni kezdőcsapata

De csak akkor, ha Marco Rossi hallgat a magyar szurkolók szavazataira.

A magyar válogatott csütörtökön Szlovákia ellen kezdi meg az Európa-bajnoki selejtezőt, de az még kérdés, hogy milyen összeállításban küldi pályára az együttest Marco Rossi szövetségi kapitány.

A találkozót 20 óra 45 perctől élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu, ahol megszavaztatták a szurkolókat, milyen tizenegyet küldenének pályára.

Legutóbb novemberben játszott Nemzetek Ligája-meccset a csapat, akkor 2-0-ra verte a finneket a Gulácsi – Baráth, Orbán, Kádár – Lovrencsics G., Kalmár, Nagy Á., Kleinheisler, Korhut – Dzsudzsák – Szalai összeállítású válogatott. Emiatt maradtunk az 1–3–5–1–1-es hadrendnél, ebbe illesztettük be az M4 Sport honlapján legtöbb szavazatot kapott labdarúgókat.

A kapuban Gulácsi Péter helye megkérdőjelezhetetlen, a védelemben pedig mindenki egészséges, így megmaradhat a Baráth Botond, Orbán Willi, Kádár Tamás hármas, annak ellenére, hogy Bese Barnabás is sok szavazatot kapott.

A középpálya szélén szintén bevethető Lovrencsics Gergő és Korhut Mihály, bennük a szurkolók is bíznak, közöttük pedig Nagy Ádám, Szoboszlai Dominik és Varga Roland szerepelne. Szoboszlaiban hisznek a szurkolók, annak ellenére, hogy újonc, míg a csapatkapitány Dzsudzsák Balázs kimaradna, ha a szavazók raknák össze a csapatot.

A támadóknál Németh Krisztián előtt Szalai Ádámnak adna bizalmat az internet népe.

A szurkolók által megálmodott kezdőcsapat: Gulácsi Péter (RB Leipzig) – Baráth Botond (Sporting KC), Orbán Willi (RB Leipzig), Kádár Tamás (Dinamo Kijev) – Lovrencsics Gergő (Ferencvárosi TC), Szoboszlai Dominik (RB Salzburg), Nagy Ádám (FC Bologna), Varga Roland (Ferencvárosi TC), Korhut Mihály (Árisz Szaloniki) – Németh Krisztián (Sporting KC) – Szalai Ádám (TSG Hoffenheim).

Címlapkép: mlsz.hu

Olvasói sztorik