Nemzetközi foci sport

Döntetlennel kezdte az Eb-elitkört a magyar U19-es válogatott

Emberhátrányban is kihúztuk 0-0-val a norvégok ellen.

A magyar U19-es válogatott szerdán délután, a norvégok elleni mérkőzéssel kezdte meg szereplését az Európa-bajnoki selejtező elitkörben. A Németh Antal vezette csapat ősszel első helyen jutott tovább Eb-selejtezős csoportjából a szlovén, a koszovói és az osztrák válogatottat megelőzve.

A norvégok ellen a Kovács P. – Kovács K., Ujvárosi, Csóka, Majnovics – Nándori – Szendrei (Major, 84.), Bokros – Kiss T. (Csoboth, 83.) – Szerető (Temesvári, 66.), Torvund (Timári, 62.) csapattal felálló magyar együttes annak ellenére kihúzta 0-0-s döntetlennel, hogy Csóka Dániel kiállítása miatt a 65. perctől kezdve emberhátrányban játszott.

Szombaton a házigazda horvátok, majd kedden a németek ellen folytatjuk. A csoportból csak az első helyezett kvalifikálja magát a nyári, örményországi Európa-bajnokságra.

Címlapkép: MLSZ

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!