Magyar foci sport

Haladás: véget ért Saláta Kornél szezonja

Súlyos sérülést szenvedett a 34 éves belső védő.

Az OTP Bank Ligában sereghajtó Szombathelyi Haladás a hivatalos honlapján közölte, hogy a 40-szeres szlovák válogatott Saláta Kornél súlyos sérülést szenvedett és a mostani idényben már biztosan nem tud pályára lépni. 

Szoboszlai hosszabbított, 2022-ig marad Salzburgban
„Meggyőződésem, hogy a jövőm szempontjából tökéletes környezetben vagyok.”

A 2010-es világbajnokságot és 2012-es Eb-t is megjárt 34 esztendős belső védő a Ferencváros elleni hétvégi bajnokin sérült meg, amikor Varga Roland ráesett a lábára – le is kellett cserélni. A tüzetes MR-vizsgálat kimutatta, hogy garamkövesdi születésű  Saláta elülső keresztszalag-szakadást szenvedett a jobb térdében, felépülése minimum fél évet vesz igénybe. Azaz csak a következő bajnokságban futballozhat. Korábban a bal térdében szenvedett ugyanilyen sérülést, akkor hét hónap után tért vissza a pályára.

Saláta Kornél a télen érkezett Szombathelyre, és eddig az összes tavaszi bajnokin kezdőként lépett pályára.

címlapfotó: haladas.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!