Magyar foci

Az Újpest kapusa elmondta, mi kell ahhoz, hogy bajnokok legyenek

Filip Pajovic, az Újpest FC kapusa az m4sport Góóól2 című műsorban nyilatkozott vasárnap este.

Az álmos óriás utolsó esélye lehet a magyar foci
Az Újpest legújabb igazolása megfordult már az angol, a francia és a spanyol élvonalban, hobbija az alvás és a Galatasaray csatára lebeghet példaként a szeme előtt.

A lilák hálóőre azon túl, hogy

még egy elég fontos, még inkább megdöbbentő dolgot árult el.

Remélem, hogy az elkövetkező öt évben, valamint akkor, ha Nebojsa Vignjevics marad az edző, és szabad kezet kap abban, hogy úgy állítsa össze a csapatot, ahogy ő akarja, bajnok lehet a csapat.

– idézi a Csakfoci Pajovic megszólalását a műsorból.

Frissítés:

Honlapunkat szerdán azzal kereste meg az Újpest FC, hogy írásunk, amelyet az eredeti szövegben is jelzett módon az m4sport Góóól 2 című vasárnapi műsorában elhangzottak, illetve az azt szemléző csakfoci.hu írás alapján jelentettünk meg, „abszolút nem fedi a valóságot”.

“A Góóól 2 című műsorban az Újpest FC kapusa nem azt nyilatkozta, hogy Nebojsa Vignjevic nem állíthatja össze a csapatot. Az angol tolmács sem megfelelően fordította le a mondatot. Pajovic arról beszélt, hogy ha Vignjevic marad az edző és továbbra is szabadságot élvez…”

Az önhibánkon kívüli félreértés miatt cikkünk eredeti címét ezért a Pajovic: remélem öt éven belül bajnok lesz az Újpest – re módosítottuk.

(Nyitóképen Nebojsa Vignjevic: Aitor Alcalde/Getty Images)

Olvasói sztorik