Magyar foci

Balogh beállt, majd három perc alatt kettőt lőtt az APOEL

Bogdán Ádám csapata a magyar kapus nélkül győzött, Gyurcsó is beszállt a Hajdukba.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

A ciprusi bajnokságban az APOEL otthon került kétgólos hátrányba az AEK Larnaca ellen, már temetni lehetett a csapatot, amikor a 82. percben beállt a magyar légiós, Balogh Norbert (a képen). Nem kizárólag emiatt, de ezután a 83. percben Roman Bezjak, majd a 85. percben Lucas talált be, pontot mentve a csapatnak (2-2).

Németországban remekeltek a magyarok válogatott játékosok a Bundesligában, erről itt írtunk. Dárdai Herthájának tökéletes kontrájáról pedig itt.

Arról is beszámoltunk, hogy mi történt a DAC és a Slovan szlovák rangadóján, amelyen a hazaiaknál három, a vendégeknél egy magyar légiós volt ott a kezdőcsapatban, egy pedig csereként szállt be.

A horvát élvonalban a Hajduk Split úgy játszott 0-0-s döntetlent a Rijeka otthonában, hogy a vendégekhez Gyurcsó Ádám a 61. percben állt be.

Skóciában a Hibernian otthon verte 2-0-ra a Hamiltont, sérülése után Bogdán Ádám a kapu helyett csak a kispadon kapott helyet.

A görög Szuperligában az Atromitosz 2-0-ra nyert a Giannina ellen idegenben. A vendégeknél Megyeri Balázs védett, Ugrai Roland viszont nem volt a keretben.

Romániában a CFR Cluj otthon játszott 1-1-es döntetlent az Astra ellen. A kolozsváriaknál Lang Ádám a szünetben, 0-0-nál állt be, a 73. percben sárgát kapott.

A svájci élvonalban fontos meccset nyert meg 3-0-ra a Lugano a Luzern otthonában. A vendégeknél mindkét magyar, Vécsei Bálint és Kecskés Ákos is végig a pályán volt, utóbbi nyári klubváltása, majd súlyos sérülése után most mutatkozott be az együttesben tétmeccsen.

Olvasói sztorik