Magyar foci sport

A bukaresti elnök kidobná a székely csapatot Romániából

Radikális reakció érkezett Alexandru Davidtól.

Nem csitulnak a múlt szombati Sepsi OSK–Dinamo Bucuresti (0–1) meccs utáni botrány keltette hullámok. A vendégszurkolók folyamatosan szidták a magyarokat, nem csoda, hogy a székelyföldi klub közleményben tiltakozott a kirekesztő megnyilvánulások miatt.

Nem váratott magára a bukaresti válasz sem: Alexandru David, a Dinamo elnöke a gsp.ro oldalnak nyilatkozva kijelentette:

A Sepsi fogja magát és költözzön el Magyarországra, senki nem tartja itt őket. Mit gondolnak Sepsiszentgyörgy egy más ország? Téves. Ez itt Románia…

A sportvezető természetesen az egész botrányért a román élvonal hatodik helyén álló sepsiszentgyörgyieket teszi felelőssé, úgy véli, az, hogy Székelyföldön székely zászlók lobognak és a hangszórókból a Székely Himnusz szól, egyértelmű provokáció…

Nyitókép: Facebook/Sepsi OSK

dinamo-szurkolók üzenete fotó: gsp.ro

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!