Magyar foci

Itt a Böde-gól, amelyről most az egész ország beszél – VIDEÓ

A Honvéd ellen egy remek labdaátvétel után két védő között is lövéshez jutott, és közelről nem hibázott.

Megírtuk: a listavezető Ferencváros a cserejátékos Böde Dániel találatával 1-0-ra legyőzte a vendég Budapest Honvédot az OTP Bank Liga 19. fordulójának rangadóján. Az M4 Sportnak köszönhetően most meg is tudjuk mutatni a találatot.

A 82. percben Bödét nem tudták szerelni a kispestiek: az alig hat perce pályán lévő cserejátékos egy remek labdaátvétel után két védő között is lövéshez jutott, és közelről nem hibázott. Mivel a parázs hajrában nem esett több gól, nyert a házigazda.

A gól azért is különleges, mert Bödének speciális helyzete van a Fradinál: még decemberben kitették a keretből, felmerült, hogy távozik, végül mégis maradt. A nyáron viszont lejár a szerződése. A Böde-sztoriról itt írtunk meg mindent.

Szerhij Rebrov vezetőedzőt egyébként zavarta a meccs után, hogy középpontba került a támadó. Azt nyilatkozta: „ Ez nem Dani, hanem a csapat győzelme volt.”

Böde gólja a Honvéd ellen

„Van valami sorsszerű ebben” – reagált Hajdú B. István Böde Dániel találatára.A decemberben fegyelmi gondok miatt a csapatból kitett Fradi-csatár az NB I első tavaszi fordulójában csereként állt be a Honvéd ellen, hat perccel később győztes gólt szerzett. A gólöröm (és a társak, például Lanzafame reakciója) mindent elárul.

Közzétette: M4Sport – 2019. február 2., szombat

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik