Magyar foci

A DVSC csatára visszatért Paksra

Könyves Norbert két és fél évre írt alá korábbi klubjánál.

Az OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC bejelentette, hogy visszatér a csapathoz a DVSC-től Könyves Norbert. A hírt a debreceniek honlapja is megerősítette. A támadó – aki 2013-tól 2016-ig 56 mérkőzésen 16 találatot és 7 gólpasszt jegyzett a Paksban – két és fél éves szerződést kötött a tolnaiakkal.

A játékvezetőt hibáztatják Neymar súlyos sérülése miatt
A klub hivatalos közleménye szerint ugyanolyan sérülést szenvedett, ami miatt kihagyta a teljes tavalyi tavaszt.

A hírekkel ellentétben Könyves nem bontotta fel szerződését a DVSC-vel. A támadó nyárig élő kontraktussal rendelkezett, az egyeztetések után pedig eldőlt, hogy Pakson folytatja pályafutását. Az atomvárosiak átigazolási díjat fizettek a labdarúgó játékjogáért. A 29 esztendős futballista 2016 nyarán a Vasastól érkezett a Lokihoz. Az elmúlt két és fél évben 56 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, és 13 gólt szerzett.

Úgy érzem, hazajöttem. Nagyban ez szólt amellett, hogy Paksra igazoljak, és nem más, idegen helyre. Jó érzések vannak bennem, és biztos vagyok benne, hogy jó lesz újból itt pályára lépni. Örömmel tapasztalom, hogy megújult környezetbe tértem vissza, hiszen az új lelátókkal alaposan megszépült a stadion. Szeretnék minél többet játszani, segíteni a csapatot, hogy egyre feljebb kerüljünk a tabellán

– nyilatkozta a klubhonlapnak Könyves.

 

címlapfotó: paksifc.hu

Olvasói sztorik