Nemzetközi foci

A játékvezetőt hibáztatják Neymar súlyos sérülése miatt

A klub hivatalos közleménye szerint ugyanolyan sérülést szenvedett, ami miatt kihagyta a teljes tavalyi tavaszt.

Korábban beszámoltunk róla, hogy könnyek között hagyta el a pályát a Strasbourg elleni kupameccsen a PSG megsérülő szupersztárja, Neymar. A Paris Saint-Germain mára hivatalos közleményben is megerősítette, hogy valóban megsérült a brazil klasszis.

Fűtik az NB I-es stadion gyepét, a környéken nem tudnak aludni
Kezdenek kikészülni a környéken lakók.

Rossz hír, hogy Neymarnak ugyanott a lábközép-csontja sérült meg, ami miatt az egész tavaly tavaszi szezont kihagyta. A játékost szerda este egyből kórházba szállították és több tesztet is elvégeztek. A kezelés és a visszatérés időpontja attól is függ, hogy Neymar jobb lába miként reagál az első napokban, de Thomas Tuchel vezetőedző aggodalmát fejezte ki és szerinte a játékvezető megelőzhette volna a sérülést.

Megint a jobb lába sérült meg, ugyanazon a részen, mint ahol tavaly. Várnunk kell az orvosi jelentésre, de az ilyen sérülések mindig bonyolultak. A játékvezető nem fújt a sípjába időben, kivárt az első, a második és a harmadik faultnál is, ezután fordult alá a bokája.

– mondta Tuchel a meccs után.

Neymar játéka így erősen kérdéses, hogy a február 12-én esedékes Manchester United elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzésén.

Olvasói sztorik