Magyar foci

Saláta Kornél elismerte: magyar klubokkal tárgyal

Állítólag a Haladás az egyik érdeklődő a pozsonyi Slovantól távozó szlovák válogatott védő iránt

December harmincegyedikén lejárt a szerződése a Slovan Bratislava együttesével a 40-szeres szlovák válogatott Saláta Kornélnak. A 33 éves garamkövesdi születésű védő az ősszel 12 bajnokin kapott lehetőséget, jelenleg egyénileg készül, de szeretné, ha a jövő héten már csatlakozhatna új csapatához. A 2010-es világbajnokságot is megjárt hátvéd az Újszónak elismerte, magyar klubokkal is tárgyalásban áll.

Most tárgyalok a menedzserekkel, több csapat is érdeklődik, de még semmi sem konkrét. Magyarországról élvonalbeli és második ligás klubokkal, Csehországból pedig szintén első ligás egyesülettel vagyok kapcsolatban. Szeretném, ha jövő héten eldőlne a sorsom, mert szeretnék már a csapattal edzeni.

– nyilatkozta Saláta, aki konkrét klubneveket nem akart mondani, de az Újszó szerint az egyik érdeklődő az NB I-ben sereghajtó Haladás.

Általában azok keresnek középhátvédet, akik sok gólt kapnak, ezért a tabellán sem állnak túl jól. De van olyan klub is az érdeklődők között, amely az európai kupákba vágyik.

Olvasói sztorik