NB II

Kirúgták, elfogytak a tartalékai, így csomagfutár lesz a 19-szeres magyar válogatott labdarúgó

Stark Péterre nem tartottak igényt Győrben.

A hétvégén írta meg a Kisalföld, hogy az ETO FC Győr vezetősége anyagi okokra hivatkozva szerződést bontott Stark Péter másodedzővel. A 19-szeres magyar válogatott védő korábban labdarúgóként szolgálta nevelőklubját, aztán utánpótlásedzőnek nevezték ki, majd Király József vezetőedző segítője lett az NB II-ben szereplő csapatnál. Ebből a pozícióból távolították el, és a szakember az U17-es csapat élére sem kerülhetett vissza.

Az eset után a megyei lap hosszabb interjút is készített Starkkal, aki őszintén beszélt nehéz helyzetéről.

A kirúgásról

– Anyagi okokra hivatkoztak. Nem jöttek be a klub korábbi elképzelései, és meg kell húzni azt a bizonyos nadrágszíjat. Elhiszem, hogy így van, nem látok bele a klub gazdasági dolgaiba.

A végkielégítésről

– Az utolsó havi fizetésem maradt még a klubnál, csak azt kapom majd meg.

A folytatásról

– Mindenképp találnom kell valamilyen munkát. Egy garzonban élek a két gyermekemmel, akiket el kell, hogy lássak, és fel kell, hogy neveljek.

A jelenlegi ajánlatairól

Lehet, hogy Bécsben csomagfutár leszek, de egy ismerős ajánlott itthon fuvarozói munkát is. Mindenképp dolgoznom kell, nincsenek tartalékaim. Aki tudott, az átvert és kifosztott, amikor még volt pénzem. Sok mindent megéltem már a magyar labdarúgásban, nem csodálkozom én már semmin. Amúgy nem hiszem, hogy az én dolgom eldönteni, szükség van-e rám vagy sem.

Címlapkép: cincerfoto.hu

Olvasói sztorik