Magyar foci

Dzsudzsák Balázs a Ninja Warrior sztárjára hajt

Titkos kapcsolat fűzheti össze Sebestyén Ágival.

A Blikk megtudta, kimondottan jó kapcsolatot ápol egymással Sebestyén Ági modell és Dzsudzsák Balázs, az emírségekbeli al-Ittihad Kalba válogatott labdarúgója.

Régóta ismerjük egymást. Akkor kezdtünk el beszélgetni, amikor még az egyik budapesti szórakozóhelyen dolgoztam. Egyik nap rám is írt, hogy „Mi van veled, cseresznye?”, ez pedig a formás fenekemre utalt – mesélte nevetve Ági, nem is tagadva, hogy megkedvelte a válogatott labdarúgót.

Érezhetően van köztünk kémia, de a távolság közénk állt, nem tudtunk annyit találkozni, ami egy kapcsolat kialakulásához kellene. Most barátok vagyunk, gyakran beszélünk, sőt, nemrégiben tőle kértem segítséget!

Ági ugyanis még a nyáron megsérült a Ninja Warrior forgatásán, ahonnan azonnal kórházba kellett szállítani. A síp- és a szárkapocscsontja eltört, nyolcórás műtéten esett át, fémet építettek a lábába, amely a sérült testrészt rögzíti – ám nem gyógyult rendesen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#ibiza🍒 #summer #style #ushuaïa

𝒮𝑒𝒷𝑒𝓈𝓉𝓎𝑒𝓃 𝒜𝑔𝓃𝑒𝓈 🎀 🕊 (@sebestyen_agi_official) által megosztott bejegyzés, Jún 5., 2018, időpont: 8:27 (PDT időzóna szerint)

– Sajnos, begyulladt, a két csont így nem tudott összeforrni. Tudtam, hogy Balázsnak is volt már sérülése, és megkértem, kössön össze azzal a specialistával, aki őt kezelte. Természetesen azonnal segített. Végül a professzor máshoz irányított, aki egy egyhónapos gyógyszeres kúrát javasolt, ami hatott – mesélte a 33 éves Sebestyén Ági.

Dzsudzsák a minap drámai videóban üzent a nagy bajba jutott barátjának, erről ide kattintva olvashatsz!

nyitókép: rtl.hu

Olvasói sztorik