Magyar foci

A válogatott középpályás beszólt Marco Rossinak

Túl sok fővárosi játékosra számít az olasz mester.

Bódi Ádám három évvel ezelőtt Feröer-szigetek ellen mutatkozott be a magyar válogatottban. Most ismét stabil kezdőjátékos a DVSC-ben, jó formában futballozik, gólokat szerez, és lát esélyt rá, hogy újból magára húzhassa a nemzeti csapat mezét.

Azt gondolom, ha minimum így játszom, ahogy tettem eddig a szezonban, mindenképp van rá esély. Szeretnék még több gólt szerezni, gólpasszt kiosztani. Ha sikerül, úgy érzem, jöhet a válogatott meghívó. Igaz, azt vettem észre, egy kelet-magyarországi csapatban futballozó játékosnak sokkal jobb teljesítményt kell nyújtani a címeres mezért, mint egy fővárosi együttesben játszó labdarúgónak. De ez is arra ösztönöz, hogy még inkább kiadjam magamból azt a pluszt, amely elegendő lehet a beválogatásomhoz ‒ nyilatkozta a debreceni klub honlapján Bódi.

A középpályás minden bizonnyal arra utalt, hogy Marco Rossi kinevezése óta feltűnően sok játékos kapott helyett a válogatott keretben a Budapest Honvédból, az olasz edző korábbi csapatából.

Bódi hozzátette, mindenképpen nemzetközi kupaindulást érő helyen szeretnének végezni.

Idén ismét megpróbáljuk elhódítani a kupát, és jó lenne odaérni a dobogó valamely fokára a bajnokságban. Elég szoros a tabella, bármi lehet. Az eddig lejátszott meccseink alapján azt kell mondanom, nem igazán focizott le bennünket egyik ellenfél sem.

nyitókép: MTI / Czeglédi Zsolt

Olvasói sztorik