Magyar foci

Fiola elmondta, hogyan reagáltak, amikor félidőben megtudták a BATE-meccs állását

A Vidi védője csalódott volt, hogy nem tudták megtartani az előnyt a Chelsea ellen.

Emlékezetes mérkőzést játszott csütörtök este a Mol Vidi FC, amely a világsztárokkal felálló Chelsea ellen harcolt ki 2-2-es döntetlent az Európa Liga-csoportkört utolsó fordulójában olvastad már, miért akadt ki Fábregas? Ilyet még sosem élt át a karrierje során. 

A Vidi hátvédje, Fiola Attila a meccs utáni értékelésében elmondta, nagyon elfáradt, mint ahogyan az év végére már minden társa nagyon kimerült.

Jól védekeztünk, jól tartottuk magunkat, két szabadrúgásból kaptuk a két gólt. Ezen kívül jól is kontrázgattunk, de azért néha lehetett volna bátrabban is focizni, sokszor kapkodtunk, eladtuk a labdát – kezdte az értékelést a magyar válogatott védője. – Jó lett volna megtartani a 2-1-et, ez sajnos nem sikerült, de le a kalappal a csapat előtt. Úgy gondoltuk a meccs előtt, ha bravúros eredményre leszünk képesek, akkor meglehet a továbbjutás, de miután félidőben mondták, hogy 3-0 a BATE-nak, már nem gondoltuk, hogy ez a forgatókönyv összejöhet. Az edzőnk azért mondta, hogy próbáljuk meg kicsikarni a győzelmet, szépen zárni a szezont, majdnem sikerült. Kicsit csalódottak vagyunk, egyrészt a kiesés miatt, másrészt, jó lett volna győzelemmel zárni az  EL-t. A második gól előtti szabadrúgást nem tudom hova tenni, de az elsőnél valóban szabálytalanság történt, az fújható volt.

Fiola zárásként a Rangadó kérdésére elárulta, nehéz arra válaszolni, melyik Chelsea-támadót volt a legnehezebb tartani, mert mindannyian nagyon képzettek, tapadt hozzájuk a labda, így összességében mindenki ellen nehéz volt játszani.

címlapfotó: AFP/ Kisbenedek Attila

Olvasói sztorik