Magyar foci

Így buliznak az éjszakában a milliomos magyar labdarúgók

Lehull a lepel a játékosok rongyrázós dorbézolásairól.

Kordos Szabolcs legújabb alkotásából, a Hungary by night című kötetből szemezgetett részleteket a Blikk, ami ezúttal azt a részt emelte ki, amiben a szerző a milliomos magyar labdarúgók rongyrázós bulizásairól, éjszakai életéről árul el titkokat. Ha már magyar foci: olvastad, hogy hadat üzent a Fradinak a szombati ellenfél egyik legjobbja?

Mint írja, a focistákat kimondottan kedveli a bár személyzete, mert állítólag a borravalóval és a dicséretekkel sem fukarkodnak.

Sajátosság, hogy nálunk sok az élsportoló, főleg a focista. Néhányuk tartja magát az egészséges életmódhoz, és egyáltalán nem fogyaszt alkoholt. Mások persze, bulisabbak, természetesen emellett elképesztően gazdagok, és többségében jóképűek. Bárkit és bármit megkaphatnak, ami egy idő után unalmas, ezért folyamatosan keresik az új impulzusokat – olvasható a kötetben.

A cikkből kiderül, az ilyen bulik alapkelléke a körasztal közepére elhelyezett négy és fél literes márkás vodka, amelyből egy ekkora kiszerelés százhatvanezer forintba kerül. Ez kiváltható egy hasonló méretű pezsgővel ugyanabban az árkategóriában. A lényeg az, hogy legyen valami igen drága az asztal közepén.

A címlapkép illusztráció, fotó: Yoshitaka Nishi / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik