Magyar foci

Nikolics: Nagyon olcsón adtuk magunkat

A Vidi trénere szerint a csapat mindent beleadott.

A Vidi számára ezúttal is túl nagy falat volt a BATE együttese, ugyanis a fehéroroszok 2-0-ra tudtak nyerni. A gólokat itt és itt mutattuk meg.

A találkozót követően Marko Nikolics, a fehérváriak trénere arról beszélt, a játékosai mindent beleadtak, de szerinte nagyon könnyedén adták oda azt a két gólt:

Ellentámadásból és pontrúgásból vesztettük el a mérkőzést, nagyon olcsón adtuk magunkat. A játékosok megpróbáltak mindent, de nem tudtunk maximálisan koncentrálni, nagyon nehéz volt megmaradni a pályán. Az volt a szabály, hogy koncentráljunk, ne kövessünk el buta hibákat, harcoljunk, küzdjünk. Ha visszatekintünk, volt valamelyest labdabirtoklásunk helyzetecskénk, de ilyen szinten okosnak kell lenni, pontokra kell játszani. Nem voltak igazi gólszerzési lehetőségeink. Pontokat vesztettünk, ezt most a Chelsea ellen kell jóvá tenni.

A Vidi számára kulcsfontosságú lesz a Chelsea–PAOK összecsapás végeredménye, hiszen azon múlik, hogy milyen módon juthat még tovább a magyar csapat a kieséses szakaszba. Jelen állás szerint a Vidinek a két hét múlva esedékes zárófordulóban a továbbjutáshoz több pontot kell szereznie hazai pályán az angol Chelsea ellen, mint amennyit a BATE gyűjt be a görög PAOK vendégeként.

Ha lemaradtál volna: élete gólját szerezte a német játékos a Milan ellen.

Címlapkép: SAKIS MITROLIDIS / AFP

Olvasói sztorik