Magyar foci

Kovács Kálmán lemondott MLSZ-es posztjairól – hivatalos

Nem érti, hogy miért nem álltak ki mellette a fradista ismerősei.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Honvéd korábbi válogatott kiválósága, Kovács Kálmán beszólt Hemingway-nek, illetve lepatkányozta a fradistákat. Az eset után a ferencvárosi klub az MLSZ-hez fordult, amely vizsgálatot kezdeményezett az ügyben. Az egykori klasszis játékos ma a Facebookon közölte, hogy lemond MLSZ-es tisztségeiről.

Minden megoldódik, hol így, hol úgy. A mai nappal elküldtem egy levelet az MLSZ felé a következő szöveggel: “Tisztelt Főtitkár úr!
Ezúton jelzem ön felé, hogy a Szakmai Bizottsági tagságomról lemondok. Az MLSZ Ellenőri tevékenységet már évek óta nem csinálom, de természetesen ezen tisztségemről is le kívánok mondani a mai nappal. Kérem lemondásom tudomásul vételét.” Igazából nem az engem ért támadások miatt, hanem azért, mert egy kicsit megcsömörlöttem a közegtől. Azt hittem, hogy sok fradista barátom van a volt játékosok között, de ez nagy tévedés volt. Például a napokban az ifi EB-t nyert csapattal, lobbiztunk egy lakótelepi és iskolai programért a labdarúgásban. Ennek a csapatnak sok játékosa a Ferencváros labdarúgója volt. Azt gondoltam, hogy valaki csak felveszi a kapcsolatot velem és biztosít a támogatásáról. Szerintetek a magyar labdarúgásban van olyan erős összetartó erő, hogy ez megtörténjen? De ez is az én (mi) hibám-hibánk. Tegnapelőtt este háromszor csörgött a telefonom, egy francia számról hívtak, másnap is a tesi órák alatt 3 hívás ugyanerről a számról. Amikor visszahívtam, meglepetésemre ezzel kapcsolatban hívtak, hogy egy párizsi magyar le szokta fordítani azt, hogy miket írok és nagyon sajnálják, hogy nem akarok többet foglalkozni ezzel, mert nekik tetszett. Néha onnan jön a pozitív dolog ahonnan nem is várnád, bezzeg a másik oldal csöndben néz…Merci beaucoup!
U.i: És akiket nem szándékosan megbántottam azoktól elnézést kérek!

– posztolta a Facebookon Kovács Kálmán.

Olvasói sztorik