Magyar foci

Détárit nem engedték be a Honvéd akadémia-avatására

Miközben Hemingway és Orbán egymást dicsérte…

Ahogy a Bozsik-stadion búcsúztatója, a Magyar Futball Akadémia új utánpótlásközpontjának avatója is Détári Lajos nélkül zajlott. A Honvéd legendás futballistáját nem engedték be az eseményre, melyen cifra mondatok hangzottak el George F. Hemingway és Orbán Viktor miniszterelnök szájából.

Az igazsághoz hozzátartozik, korábbi klubja meghívta Détárit, aki nem jelzett vissza, így nem szerepelt a vendéglistán. A Honvéd a következő reakciót küldte a szerkesztőségünknek.

„Ahogyan a többi korábbi kiválóságunk, Détári Lajos is meghívót kapott az utánpótlásközpont megnyitójára. Ebben kértük őket, hogy kedd délutánig jelezzék a részvételi szándékukat. Détári Lajos ezt azonban nem tette meg, majd csütörtök reggel megérkezett a megnyitóra, de mivel nem volt rajta a listán, ezért csak külön engedéllyel jöhetett volna be (Erre egyébként lett volna mód és lehetőség.) A biztonsági szolgálatunk felhívta a klub illetésekét, Détári Lajos azonban nem várta meg ezt a hívást, és távozott, pedig természetesen örömmel láttuk volna.”

Nyitókép: MTI/Földi Imre

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik