Magyar foci

Szülővárosában helyezik örök nyugalomra a mérkőzés közben elhunyt magyar labdarúgót

Még nem tudni, hogy mi okozhatta Sipőcz Tamás halálát.

Megírtuk: múlt hétvégén, a Csorna–Lébény mérkőzés közben rosszul lett, majd elhunyt a hazaiak 28 esztendős játékosa, Sipőcz Tamás. Társai kedden a gyakorlás helyett Tamás korábbi csapatának megemlékezésén vettek részt. Dénesfán a volt társakkal közösen gyújtottak gyertyát.
Bár még nem tudni, hogy mi okozhatta a szerencsétlenül járt futballista halálát, és hogy mikor lesz a búcsúztatása, a Kisalföld cikkéből az kiderült, hogy a csornai játékost szülővárosában, Répcelakon helyezik majd örök nyugalomra.

A szombati bajnoki mérkőzés Csornán természetesen gyászszünettel kezdődik majd, és a találkozón nem szednek belépőt, ám a nézők által felajánlott összeget a futballista családjának megsegítésére fordítják.

Családi János, a csornai klub elnöke ehhez hozzátette, bármekkora összeg gyűlik össze, ha kell, az egyesület kiegészíti, hogy az fedezze a búcsúztatás költségeit. A sportvezető még azt is elárulta, a Győrszentiván elleni meccs végén közösen gyújthatnak gyertyát a volt csapattársak és a szurkolók.

Azokkal a játékosokkal, akik nem tudták még feldolgozni a szörnyű tragédiát, önkéntes pszichológus is foglalkozik a továbbiakban.

Címlapkép: Csornai SE

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik