Magyar foci

Könnyfakasztó részletek derültek ki a 28 évesen, meccs közben elhunyt magyar labdarúgóról

Sipőcz Tamást egész Győr-Moson-Sopron megye gyászolja.

Vasárnap este beszámoltunk a felfoghatatlan tragédiáról: 5-0-s hazai vezetésnél, a 60. perc táján félbeszakadt a Csorna–Lébény Győr-Moson-Sopron megyei első osztályú mérkőzés, mert a Csorna 28 éves játékosa, Sipőcz Tamás mérkőzés közben elhunyt.

A futballistát a kiérkező mentők előbb sikeresen újraélesztették, majd később az oldalvonal mellett a mentőautóban életét vesztette, a játékvezető ezért szakította félbe az összecsapást.

A klub azóta a honlapján jelentetett meg közleményt:

A Csornai SE közleménye

Szomorú szívvel tájékoztatjuk sportbarátainkat, hogy játékosunk, Sipőcz Tamás a Csornai SE–Lébény SE megyei I. osztályú mérkőzés 61. percében a pályán összeesett, és sajnos a gyors és szakszerű mentői ellátás ellenére a mentőautóban életét vesztette. A Csornai Sportegyesület őszinte részvétét fejezi ki a sportoló családjának hozzátartozóinak!
Emléked örökké megőrizzük! Nyugodj békében, Sipi!

A Kisalföld cikkéből további könnyfakasztó részletek is kiderülnek.

Az egyik klubvezető megemlékezésében leírja, hogy Sipőcz 2012-től 2018 nyaráig volt a Répcementi SE játékosa, több arany- és ezüstérmet nyert velük a megyei másodosztályban.

Akik ismertük, játékosok és szurkolok, mindannyian szerettük, és tiszteltük. Igazi csapattag, barát, közösségi ember volt. Munkáját tisztességgel, becsülettel végezte. Szerénysége, állandó mosolygása valami csupa jókedvet sugárzott. Az élet kapujában állt. Menyasszonyával Csornán házat vásároltak, jövőre tervezték az esküvőt. Halála megdöbbenéssel, fájdalommal tölti el valamennyiünket. Nem találok szavakat, kifejezéseket, értetlenségünkre, tehetetlenségünkre… Nyugodj békében, Sipi ! Abban biztos vagyok, Te a mennyországba jutottál… – fogalmaz Takács Lajos.

Címlapkép: kisalfold.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik