Magyar foci

Magyar Kupa: hajrágóllal nyert a Mezőkövesd a Ménfőcsanaknál

Majdnem kifogott a borsodiakon a klub korábbi kapusa, de Koszta Márk a 87. percben döntött.

A harmadosztályú Ménfőcsanak ESK-hoz látogatott szerda délután a Magyar Kupa 7. fordulójában az élvonalban vitézkedő Mezőkövesd Zsóry FC, amely a Szappanos – Varjas L., Hudák, Katanec, Silye – Tóth, Varjas Z., Wieland – Szakály, Koszta, Alves tizeneggyel futott ki a pályára, tehát elég erősen tartalékolt Kuttor Attila vezetőedző. Kitalálod, ki lőtt mesterhármast a Fradiban? Ide kattintva megtekintheted az FTC és a többi NB I-es csapat mérkőzését is.

A mérkőzés érdekessége volt, hogy a hazaiak kapuját az a Ficsór Dávid védte, aki korábban – kisebb megszakításokkal – közel egy évtizedet lehúzott a borsodiaknál. A harminckét éves hálóőr pedig finoman szólva is megnehezítette egykori csapata dolgát, egészen a 87. percig érintetlen maradt a hálója.

Sőt, az első játékrészben még a győri együttes állt közelebb a gólhoz, ám Szappanos a kapufára tolt egy szabadrúgást a hetedik percben – derül ki a mezőkövesdiek Facebook-oldaláról. A második félidőben a csereként beálló Sztefan Drazsics fejese is a kapufán csattant, majd szintén a padról érkező Molnár fejese ment centikkel mellé.

Végül a győztes gólt a 87. percben szerezte meg a borsodi csapat, ekkor Drazsics beadását értékesítette Koszta Márk, így nagy nehezen, de végül összejött a továbbjutás a Mezőkövesdnek.

címlapfotó: Mezőkövesd Zsóry FC Facebook

A hazaiak kapufája

7.perc:

Közzétette: Mezőkövesd Zsóry Sportegyesület – 2018. október 31., szerda

Olvasói sztorik