Magyar foci

Dárdai Pál: Magyarországon kihalt a szurkolói kultúra – VIDEÓ

A német Hertha BSC magyar vezetőedzője exkluzív interjút adott az M4 Sportnak.

A német Hertha BSC magyar vezetőedzője, Dárdai Pál exkluzív interjút adott az M4 Sportnak. A teljes felvétel vasárnap lesz látható a csatornán, de néhány részletet már közzétettek a csatorna Facebook-oldalán.

Legutóbb például a magyar játékosok Bundesliga-esélyeiről beszélt a szakvezető, és elmondta, Dzsudzsákkal mi a helyzet.

A mostani videóban úgy fogalmazott: „Magyarországon kihalt a szurkolói kultúra.”

– A szurkolói kultúra valamikor Magyarországon megvolt, ott is hétvégi program volt meccsre menni, jó szájízzel, jó kedvvel, örömmel, ez otthon valahogy kihalt a társadalomból. Baranyában, mikor apu Beremenden volt edző, kiürült a falu, az összes házat feltörhetted volna, mert ezerötszázan, kétezren kijöttek a meccsre, ez volt a falu lakosságának az ünnepnap. A legszebb ruhájukat felhúzták, és mentek meccsre az emberek. Ez otthon nincs meg, valamiért el lett rontva. Itt, Németországban rengeteget tesz minden klub ezért: Berlinben van egy iroda, ahol hat-nyolc ember a szurkolói kapcsolatok kezelésével dolgozik. Minden megtesznek azért, hogy jókedvvel jöjjön a szurkoló, jól érezze magát. Plusz a Bundesligában a 15.30-as kezdés is nagyon jó, kisüt a nap, ez egy igazi családi program – mondta Dárdai.

Dárdai Sport7 promó

„Magyarországon kihalt a szurkolói kultúra” – mondta Dárdai Pál. 🤔🇭🇺️⚽A teljes interjút az M4 Sport vasárnap debütáló új műsorában, a Sport7-ben láthatjátok! 📺

Közzétette: M4Sport – 2018. október 27., szombat

Címlapkép: M4Sport

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik