Magyar foci

Ilyen brutálisat még nem pucsított a sztárfocista magyar kedvese – FOTÓK

Egyre népszerűbb a közösségi médiában a szőke modell.

Az elmúlt hetekben átlépte a 300 ezres határt az Instagram-követők számában az olasz sztárcsatár, Graziano Pellé magyar barátnője, Varga Viktória. Amíg a támadó Kínában rúgja a bőrt, addig a győri származású szőke modell járja a világot, az elmúlt hónapban Olaszországban, Dubajban, Budapesten és a Balatonon is járt, miközben néha hazaugrott Sanghajba is kedveséhez. A bombázó legutóbbi képeit elnézve nem csoda, hogy napról napra egyre többen követik az Insta-fiókját. Íme!

Ha már témánál vagyunk, a keddi nap egyik legpikánsabb híre, hogy az ötszörös aranylabdás Lionel Messiéknél négynapos szexpartit rendeznek.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!