Magyar foci

Ellenfelén átgázolva jutott tovább a Honvéd a Magyar Kupában

Hat góllal tömték ki a megyei másodosztályú Bőny SE-t.

A Budapest Honvéd idegenben kezdte meg menetelését a Magyar Kupában, a kispestiek első ellenfele a Győr-Moson-Sopron megyei másodosztályban szereplő Bőny SE volt.

Alaposan bekezdett a Honvéd, a hetedik percben Kovács adott be remekül a jobb oldalról, középen érkezett Hidi Patrik, aki 20 méterről a kapu bal oldalába lőtte a vezető gólt (0-1). Szinte a következő helyzetnél ismét Hidi villant meg, huszonkét méterről lövésre szánta el magát és a bal alsó sarokba bombázott (0-2).

A gólgyártás az első félidőben itt még nem ért véget, fél óránál járhatott a meccs, amikor Tischler Patrik a bal oldalon betört a tizenhatoson belülre, majd tizenhárom méterről a kapus mellett a bal alsóba lőtt (0-3). Majd nem sokkal a fordulás előtt Kukoc kanyarította be a labdát a bal oldalról, középen Tischler érkezett, és 8 méterről, előrevetődve a kapu bal oldalába fejelte a negyedik kispesti találatot (0-4).

A Honvéd gyakorlatilag a második félidőt ott folytatta, ahol az előzőt abbahagyta. Kamber nagy bedobása után Lovric hét méterről fejelt a bőnyi hálóba (0-5). Nagyjából tíz perccel a rendes játékidő vége előtt Tischler indította remekül a jobb oldalon Banó-Szabót, aki ügyesen passzolt középre, ahol Kamber érkezett és futtából, nyolc méterről a jobb alsó sarokba lőtt. (0-6)

A Magyar Kupa hatodik fordulójának eddigi eredményeit IDE kattintva tudod megnézni.

Magyar Kupa, 6. forduló

Bőny SE (Győr-Moson-Sopron megye II.)–Budapest Honvéd 0-6 (0-4)
Gólszerzők: Hidi (7., 8.), Tischler (28., 37.), Lovric (50.), Kamber (77.)

Címlapkép: Budapest Honvéd Facebook (a fotó a Honvéd–Ferencváros mérkőzésen készült)

Olvasói sztorik