Magyar foci

A görög kapitány elárulta: legalább pontért jöttek Budapestre

A csapatkapitányt, Vaszileosz Toroszidiszt nem igazán lepte meg a mieink hétvégi veresége.

Michael Skibbe, a görög labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint két azonos képességű csapat találkozik kedden este a Groupama Arénában, ahol a magyarok ellenfelei lesznek a Nemzetek Ligája második fordulójában – írja az MTI. A magyar kapitány, Marco Rossi a meccsről mondott végtelenül őszinte szavait itt olvashatja.

A német szakember hétfő este a mérkőzés helyszínén tartott sajtótájékoztatón hozzátette, szükségük lenne a három pontra, de a legfontosabb, hogy ne szenvedjenek vereséget. Kiemelte, a csoportban viszonylag kiegyenlítettek az erőviszonyok, ezért nagyon szoros meccsre számít. A görögök az észtek 1-0-ás legyőzésével kezdték az új sorozatot, Michael Skibbe szerint a finnek otthonában 1-0-s vereséget szenvedett magyar válogatott nagyobb játékerőt képvisel, mint szombati riválisuk.

Az észtek elleni összecsapáson megsérült Konsztantinosz Mitrogluról szólva azt mondta, a bokájára kapott egy rúgást a támadó, de egyelőre úgy tűnik, nincs akadálya annak, hogy pályára lépjen.

A csapatkapitány Vaszileosz Toroszidisz arról beszélt, nem igazán lepte meg a magyarok finnországi veresége,

ugyanis a mai futballban minden idegenbeli mérkőzés nagyon nehéz. Hozzátette, ezért is lesz nehéz dolguk kedden, ráadásul a magyarok számára élet-halál kérdés a győzelem.

Vaszilisz Toroszídisz - fotó: MLSZ
Vaszilisz Toroszídisz nem örül, hogy nem lesznek szurkolók – fotó: MLSZ, Facebook

Az MTI érdeklődésére hozzátette, természetesen elemezték már a magyar válogatottat, de nem szeretné elárulni, mely pontjain sebezhető Marco Rossi együttese.

Toroszidisz sajnálatosnak nevezte, hogy zárt kapuk mögött rendezik meg az összecsapást, hiszen ők maguk is „forró hangulatú” mérkőzésekhez vannak szokva hazájukban.

A Groupama Arénában 20.45-kor kezdődő összecsapást zárt kapuk mögött rendezik az Európai Labdarúgó Szövetség büntetése nyomán, amelyet még a románok elleni 2015-ös Európa-bajnoki selejtezőn történtek miatt szabott ki.

címlapkép: MLSZ

Olvasói sztorik