Magyar foci

Thomas Doll kifakadt, keményen odaszúrt a Fradinak

A német edzőpáros könnyes búcsút vett...

A mopo.de cikke szerint hosszú órákon keresztül elérhetetlen volt szerdán Thomas Doll, ugyanis folyamatosan foglalt volt a telefonja, annyian keresték, miután kedden menesztették a Ferencváros vezetőedzői posztjáról.

A hívók tucatjai tudni akarták, mi történt öt – szerinte – sikeres év után. Amikor végre sikerült őt elérniük, az 52 éves tréner készséggel mesélt a könnyes búcsúról.

Fáj nekem a búcsú. Fantasztikus, nagyon sikeres időszak volt, csalódott vagyok, hogy véget kellett érnie. A Ferencvárosnak továbbra is kiemelkedő helyen van a szívemben – nyilatkozta.

A szerző hozzáteszi: őrület, hogy éppen akkor rúgták ki a 2013-ban kinevezett szakvezetőt, amikor csapata a tabella élén állt.

Néhányan a klubban valószínűleg egy kicsit mohóvá váltak. Nekünk mindig sok játékosról kellett lemondanunk, és az újak közül néhányan nem voltak eléggé felkészültek. Időre és szerencsére van szükség ahhoz, ha ilyen korán kvalifikálni akarsz valamelyik európai kupában ‒ magyarázta.

Thomas Doll azt is elmondta, menesztése ellenére nem utazik haza, Budapesten marad, mert a magyar főváros továbbra is fontos szerepet tölt be az életében.

Eljön majd a nap, amikor valami történni fog, de óvatosnak kell lenni a sok spekuláció miatt, mert sok butaság is napvilágot lát – vélekedett.

A mopo.de értesülése szerint Doll volt két héttel ezelőtt az FC Basel egyik legkomolyabb jelöltje, de a posztot azóta betöltötték, jelenleg pedig képben van a német másodosztályú Ingolstadtnál.

nyitókép: Vágvölgyi Bálint

Olvasói sztorik