Magyar foci bajnokok ligája

Nikolics szerint jól áll a Vidinek az esélytelenek szerepe

Álomról, szerencséről, de már a soron következő ellenfélről is beszélt a magyar csapat vezetőedzője.

Korábban beszámoltunk arról, hogy Mol Vidi FC 0-0-s döntetlent játszott Felcsúton a svéd Malmövel, így a fehérvári együttes már a következő fordulóra készülhet a BL-selejtezőben (az idegenben kiharcolt 1-1 és az ott lőtt gól továbbjutást ért Juhászéknak).

A lefújás után Marko Nikolics így értékelt az M4 Sport kamerái előtt

A mai eredmény nagy siker a klubnak és a magyar focinak is, hiszen sok év után jutott újra magyar csapat az európai csoportkörbe.

– Sokszor beszéltem a nagy európai álmunkról, most az a legfontosabb, hogy még egy fontos feladat vár ránk. Büszke vagyok a srácokra.

A mérkőzésről

– Az első félidőben mindent kontrolláltunk, nekünk volt a legnagyobb helyzetünk, ami kimaradt. A fordulás után az ellenfélnek is akadtak lehetőségei, büntetőt viszont mi hibáztunk (- videón az eset ITT), de még ez is belefért…

A találkozó előtt mondtam, hogy kell egy kis szerencse, de erre rászolgáltunk, hiszen kellő hozzáállással, mentalitással és küzdeni akarással összességében megérdemeltük a továbbjutást.

A következő ellenfélről, az AEK Athénról

– Holnaptól már alaposan feltérképezzük a riválist. Nem lesznek teljesen ismeretlenek, hiszen a sportigazgatójuk honfitársam, Szerbiából. Athén egy igazi futballváros, fanatikus szurkolókkal, biztos nagy meleg vár majd minket idegenben, de minden a pályán dől el.

Nem mi vagyunk a párharc esélyesei, de ez a szerep jól áll nekünk – ezt az elmúlt hetekben már megmutattuk.

címlapkép: molvidi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik