Magyar foci

Marko Nikolics: a játékosok igazi hősök, egy kis hadsereg volt a pályán

A Vidi edzője jól megmondta, egy kicsit helyre tette a többi magyar csapatot is.

A Rangadón már megmutattuk a Vidi továbbjutást érő gólját, és láthatták a családi tragédia miatt sírva nyilatkozó Kis Kokó, azaz Kovács István nyilatkozatát is.

A mérkőzés után természetesen Marko Nikolics is értékelte a látottakat.

– Gratulálok a játékosaimnak a győzelemhez és a továbbjutáshoz! Remek meccset játszottak ma, úgy gondolom, hogy mi voltunk ma a jobb csapat. Megtartottuk a fegyelmezettséget az első mérkőzésről, de mellette jóval veszélyesebbek voltunk a bolgár kapura. Sokkal korábban is eldönthettük volna a továbbjutás sorsát, de ezzel együtt is olyanok voltunk, mint egy kis hadsereg a pályán. Számomra a játékosok igazi hősök, megtettek mindent, amit elterveztünk. Nagy győzelem volt a mai, nagyon büszke vagyok. Bízom benne, hogy mindenki más is büszke ránk Magyarországon. A továbbjutás azt jelenti, hogy még minimum négy mérkőzés vár ránk Európában – de remélem még több.

Összesen két nyár alatt ez 16 nemzetközi meccs, talán a többi magyar csapat összesen nem játszott ennyit. Mi büszkén és őszintén képviseljük a magyar focit Európában! Kívülről talán ez nem látszik, de nem könnyű így játszani a mérkőzéseket. Múlt héten ilyenkor ugyanilyen hőségben játszottunk Bulgáriában, utána éjszaka utaztunk, szombaton megint mérkőzés és így tovább. De jó munkát végeztünk, most ezt kell folytatni. Hétfő reggel már utazunk Malmőbe.

A meccs előtt elmondtam: akármilyen jó csapat a Ludogorets, de senki nem tilthatja meg nekünk, hogy nagyot álmodjunk. Köszönjük szépen a szurkolóinknak, akik kint voltak. De kérem őket, jöjjenek sokan szombaton is a bajnokira. Ne értem, hanem a csapatért, a játékosokért. Valamint szeretnék sok sikert kívánni a Ludogoretsnek a folytatásra, hiszen egy remek klubról van szó – mondta a Vidi edzője a klub honlapjának.

Kiemelt fotó: www.vidi.hu

Olvasói sztorik