Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Szívszorító pillanatok: családi tragédia miatt sírta el magát Kovács István – VIDEÓ

Megható jelenetek élő adásban a továbbjutás után.

Ahogy azt már korábban megírtuk, a Mol Vidi FC 1-0-ra megverte a bolgár Ludogorec Razgradot a Bajnokok Ligája-selejtező második körének visszavágóján, így Anel Hadzic fejesgóljának – ezt ide kattintva nézheted meg – köszönhetően a svéd Malmö vár a fehérváriakra a következő fordulóban.

A lefújást követően megható pillanatoknak lehettek szemtanúi a tévénézők: a Vidi játékosa, Kovács István ugyanis élő adásban sírta el magát, miután elárulta, hogy egy héttel ezelőtt halt meg a nagymamája, a győzelmet pedig neki ajánlja.

Gigaigazolásra készül a Barca? Őrület a piacon: Real Madrid, Zidane, Koman
Hihetetlenül izgalmas hírek láttak napvilágot szerdán.

– Gratulálunk a Ludogorecnek, fantasztikus csapatuk és edzőjük van, óriási értéke van ennek a győzelemnek. Talán mondhatom azt, nagyobb szó volt ez, mint tavaly a Bordeaux kiejtése. Így terveztük ezt a meccset, ugyanolyan stabilan próbáltunk játszani, mint idegenben. Sokat videóztunk abból a mérkőzésből, rengeteg lehetőségünk lett volna, amit azonban nem tudtunk befejezni. Ma ez sikerült egyszer, ez pedig elég volt ahhoz, hogy a következő körbe lépjünk. Megérdemeltük a továbbjutást. A mamám egy hete halt meg, pont a bolgár meccs előtt kaptam a hírt, neki ajánlom… – nyilatkozta könnyek között a Vidi középpályása.

Olvasói sztorik