Magyar foci

Egy szót ismételgetett az Újpest edzője

Nebojsa Vignjevic el volt ragadtatva és bocsánatkérést vár.

Az Újpest FC sikerrel vette az Európa Liga-selejtező első fordulóját, mivel az idegenbeli 3-1-es vereségét követően a csütörtöki visszavágón 4-0-ra legyőzte az azeri Nyeftcsi Baku csapatát, így 5-3-as összesítéssel jutott a második körbe.

Fantasztikus győzelem! Mit is mondhatnék, úgy gondolom, mindent elmondtak a fiúk a pályán. Fantasztikus játék, fantasztikus teljesítmény. Jó időben lőttük a gólokat, és jól védekeztünk – idézi a klub honlapja Nebojsa Vignjevic vezetőedzőt.

A szerb tréner figyelmeztetett, hogy a 4-0-s eredményt egyáltalán nem volt könnyű elérni, kemény és nehéz munka gyümölcse a fölényes siker.

A Nyeftcsi megmutatta, hogy hatvan perc után is veszélyes lehet, azonban mi nagyon fegyelmezetten játszottunk, így nem tudtak eredményesek lenni. Látszott a vendégeken, hogy a harmadik találatunk után elveszítették az önbizalmukat, mi ezt kihasználtuk – magyarázta.

Vignjevic reményét fejezte ki, hogy azok az emberek, akik negatív kritikával illették a csapatot az első meccs után, most bocsánatot kérnek.

Örülök, hogy a labdarúgóim megmutatták, mit tudnak és mire képesek. Köszönöm a szurkolóknak, mert nagyon fontos szerepet játszottak a visszavágón, nagyszerűen biztatták a csapatot. Hatalmas élmény, hogy sikerült eredményesnek lennünk, és óriási dolog, hogy a Sevilla ellen pályára léphetünk majd.

A Sevilla FC elleni párharc első meccsét a jövő héten, a hazai visszavágót egy héttel később rendezik.

nyitókép: MTI

Olvasói sztorik