Magyar foci

“Menjetek el dolgozni, kutyák” – brutális beszólásokat kapnak a kieső fradisták

Nem kímélik Bödééket a drukkerek.

A Ferencváros nem jutott túl az első körön az európai kupaporondon, miután a Macabbi Tel Aviv elleni EL-selejtező visszavágót elveszítette a magyar csapat, ráadásul úgy, hogy a második félidőben nem is volt kaput eltaláló lövésük

A szurkolók nem tartották magukban érzéseiket, a kommentek túlnyomó részében érthetően elég durván szálltak bele a klubba, pontosabban a játékosokba és Thomas Doll vezetőedzőbe.. Ezekből szedtünk össze egy csokorral:

Maradjatok kint! Ne merjetek hazajönni! Szégyen! Thomas Doll, lejárt az idő!

Micsoda teljesítmény! A srácok úgy játszották le a meccset, hogy el sem találták a Maccabi kapuját, és ismét sikeresen kiestek az első körben. Ideje emelni azon a fizetésen!

Mit láttak ebben a Finnbogassoban amiért leigazolták? És képes volt végig fent hagyni, ha rápattanna a labda és bemenne max akkor rúgna gólt

Kilencvenhét perc szégyenteljes alibifoci, amikor muszáj lett volna gólt lőni. Gratulálok! Főleg a magyar remekeknek!

Öt éve Doll képtelen legalább egy harmadik kört elérni…. Auf wiedersehen!

Harmadik, vagy talán negyedik éve érzem úgy, hogy tovább sem akarnak jutni…

A Horváth Péter, Tóth Mihály, Gera Zoltán, Lipcsei Peti, Lisztes Krisztián féle Ferencvároson nőttem fel! Emlékszem alig vártam hogy hétvége legyen és lássam őket a tv-ben focizni! 2018-ban Európa Ligában három magyarral a kezdőben felállni… Szégyen! …kell még pár ukrán és izlandi meg fodrász és tetoválószalon és akkor rendben lenne minden! Tegyétek le a mezt és menjetek el dolgozni kutyák!

Címlapkép: Ferencváros Facebook

Olvasói sztorik