Magyar foci

Meglepő nyilatkozat Thomas Dolltól

Mást vártunk a Ferencváros edzőjétől.

A Ferencváros 1-1-et játszott hazai pályán az izraeli Maccabi Tel-Aviv csapatával az Európa Liga-selejtező első fordulójának első meccsén, csütörtök este.

Az FTC jól játszott, de az utolsó percben kapott szerencsétlen gól miatt mégsem tudott nyerni, ennek ellenére Thomas Doll vezetőedző elégedetten nyilatkozott a lefújás után.

Jó, kompakt Fradit láthattunk ma. Ha belegondolunk, milyen rövid időnk volt a sok új játékost beépíteni, nagyon elégedettek lehetünk ezzel a teljesítménnyel. A fiúk fantasztikusan hajtották végre a tervünket, egészen a 93. percig ‒ idézi a Fradi honlapja a német edzőt.

Thomas Doll hozzátette, az Európa Ligában nem játszhattak olyan támadó felfogásban, ahogyan a magyar bajnokságban szoktak. Pontrúgásokból és akcióból is volt lehetőségük a második gól megszerzésére, és magával ragadta játékosait a stadion nagyszerű hangulata.

Az egyetlen, ami fáj, hogy a fiúk egy szituációban nem figyeltek eléggé, nem akadályozták meg a lövést, amivel a saját jutalmukat elvették. Aki ismer, tudja, hogy mindig pozitívan állok a mérkőzésekhez, meglesznek a lehetőségeink Tel-Avivban is. Azt gondolom, ma nagyszerűen képviseltük a magyar labdarúgást, aminek az 1-1-es végeredmény ellenére nagyon örülök – magyarázta a szakvezető.

A meccsről ide kattintva olvashatnak, a gólokat pedig ide kattintva nézhetik meg!

nyitókép: MTI, Kovács Tamás

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik