Magyar foci

Eldőlt, kivel pótolja a Honvéd Lanzafamét és Eppelt

Megvan a Rabotnicski elleni kezdőcsapat.

Supka Attila, az Európa Ligában érdekelt Honvéd edzője a klub honlapjának elmondta, hogy csak egy helyen változik a kispestiek kezdőcsapata az utolsó felkészülési mérkőzés első félidejében látott együtteshez képest.

– Gróf Dávid fog védeni, Batik, Kamber és Dino lesz a három belső védőnk. Holender a jobb, Uzoma a baloldalon játszik majd, a középpályán Vadócz, Gazdag és Nagy Geri, a két csatár pedig Danilo és a Lukács Dani lesz – ismertette a csapatot Supka Attila edző.

Névváltoztatás a Fradinál? „Nincs az a pénz”
Kubatov szerint a Molnál is nagyobb szponzor érkezhet, de a csapat neve, címere és színe marad.

Így tehát eldőlt, hogy ezen a meccsen az eligazolt Lanzafame, Eppel klasszis csatárduót a brazil Danilo, valamint a 22 esztendős Lukács Dániel próbálja meg pótolni, aki a tavalyi szezonban az NB I-ben hét meccsen nem talált be, az NB III-ban viszont 23 találkozón hatszor eredményes volt.

Egyébként ma is pörög a magyar piac: a Puskás Akadémia középpályása és a DVTK támadója is távozott, előbbi külföldön folytatja, a Fradinál kapus, a DVSC-nél pedig válogatott játékos írt alá.

A Rabotnicski–Honvéd Európa Liga-selejtező 17.30-kor kezdődik.

A Honvéd kezdőcsapata: Gróf – Batik, Kamber, Dino – Holender, Gazdag, Vadócz, Nagy G., Uzoma – Danilo, Lukács. Kispad: Horváth A., Bamba, Heffler, Kukoc, Májer, Szendrei, Tömösvári.

Olvasói sztorik