Magyar foci

Egyre durvább az NB I-es nyilatkozatháború

„Mindenki az első perctől azt akarta, hogy kiessünk az NB I-ből.”

Azok után, hogy az NB I-től búcsúzó Balmazújváros vezetőedzője, Horváth Ferenc nekiesett a szerinte sportszerűtlen Videotonnak, majd a Vidi edzője, Marko Nikolics kritizálta az élvonal lebonyolítását, Tiba István, a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő klubvezetője is beszállt a nyilatkozatháborúba. Szerinte mindenki az első perctől azt akarta, hogy kiessenek az NB I-ből.

Tiba István hivatalos közleménye

Tisztelt Szurkolóink!

Köszönöm az egész éves biztatást, szeretetet, támogatást, amit a csapat kapott. Rajtunk kívül mindenki az első perctől azt akarta, hogy kiessünk az NB I-ből, de a közösségünk nem fogadta el az áldozati bárány szerepét.

Az utolsó fordulóig küzdöttünk, azonban vannak olyan dolgok, amikkel szemben egy ilyen kis csapat mint a miénk, nem tud megbirkózni. Köszönöm a csapatnak, a vezetésnek és a város minden futballszerető lakójának a támogatást és a szeretetet.

Szerettünk volna bizonyítani valamit, de ez sokaknak nem hiányzott, hogy megtörténjen. Ennyi örömük legyen az életben. Tökéletesen egyetértek a vezetőedzőnk mérkőzést követő nyilatkozatával.

Dr. Tiba István

Címlapkép: Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

Olvasói sztorik