Kabát Péter jótékony célra ajánlotta fel az autóját

Közel háromezer forintért bárki megnyerheti az Audit, továbbá gyerekeknek is segíthetsz.

Hivatalos oldalán tett közzé egy jótékonysági felhívást az Újpest és a magyar válogatott korábbi támadója, Kabát Péter, akit mostanában az egyik hazai kereskedelmi csatorna szórakoztató műsoraiban is sokszor láthatunk.

A felhívás lényege, hogy aki befizet a Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesület számlájára 2922 forintot, az megnyerheti az egykori kiváló csatár több millió forintot érő Audi A5 típusú autóját – a részleteket ide kattintva olvashatod el. Kabát Péter a Rangadónak elárulta, miért éppen az autójától válik meg, és hogyan esett a választása az említett egyesületre.

Nagyon sajnálom, de eljött az ideje, hogy lecseréljem az autómat. Én nem szoktam két-három évente váltogatni a kocsikat, ezt is tíz évig használtam, és úgy éreztem, ha már váltanom kell, akkor szeretnék ezzel egyidejűleg beteg és hátrányos helyzetben lévő gyerekeken segíteni a nyereményjátékkal – kezdte honlapunknak Kabát. – Nem határoztam meg álomösszeget, de bízom benne, hogy minél több pénz gyűlik össze, mert nagyon jó helyre kerülne, nagy segítség lenne ez a gyerekeknek.

Kabát ‒ aki jelenleg az NB II-es teremlabdarúgó-bajnokság Nyugati-csoportjában szereplő PAFC-Mitre játékosa ‒ az egyesület jószolgálati nagykövete is egyben, a Rangadónak pedig elárulta, hogy a nyár folyamán többször is meglátogatja majd az ottani gyerekeket, akikkel együtt sportos programokban fog részt venni.

Büszkén viselem ezt a titulust, ahol tudok, meg fogok jelenni – folytatta az egykori válogatott labdarúgó, majd azt is elmondta honlapunknak, miért éppen 2922 forintot állapítottak meg. – A 22-es számot mindenképpen meg akartam jeleníteni (ez volt a korábbi támadó állandó mezszáma a klubcsapataiban, valamint jelenleg is ez díszeleg a hátán a kispályán), a háromezer forintot pedig nem szerettük volna meghaladni. Úgy gondolom, ez talán nem olyan nagy összeg, hogy sokan ne tudják megengedni maguknak a részvételt a játékban. Hosszú távon használható még ez az autó, és azért közel háromezer forintért ezt megnyerni nem kis ajándék.

Ezt az autót lehet megnyerni. Fotó és címlapfotó: kabatpeter.hu